Ajánló

diceandsorcery.blog.hu: Karuba

INDIANA JONES KONGÓBAN
KARUBA TÁRSASJÁTÉK-KRITIKA
2016. december 09.

Kipróbáltuk az év egyik legkalandosabb játékát, és nem csalódtunk.
A “Spiel des Jahres”, avagy “Az év játéka” nevezetű díj a társasjátékos világ egyik legrangosabb elismerése. A kezdetekhez képest persze kicsit változtak a körülmények, több kategóriát is létrehoztak a szervezők, mint például a Kennerspiel (“gémerjáték”) illetve az év gyerekjátéka díjat, az viszont biztos, hogy azok a játékok, amelyek elnyerik az ítészek tetszését, mindenképp érdemesek a figyelemre.

hintafa.blog.hu: Karuba

Miután Mabel Jones fergeteges jó kedvre derített minket, az a remek ötletem támadt, hogy idén is kipróbálom a Spiel des Jahres (Német játékdíj) szimpatikus jelöltjeit. A listát végignézve nem is volt kérdéses, hogy melyik játék kerül elsőként az asztalra. Két dologra azonban nem számítottam, 1. virágos jókedvünk még fokozható, és 2. ennyire jó lesz a Karuba.

Játék: Európa országai

HABA - Európa országai

Ezúttal egy olyan kreatív játékot ajánlunk, amelynek talán a legfőbb erénye, hogy igazán játékossá, és így örömtelivé teszi az ismeretek elsajátítását, a tanulást. Aki itt nyer, az igazi Európa szakértővé válik, miközben egy kifejezetten szórakoztató társasjátékkal játszik.

Játék: Fifikusz

ajanlo-jatekteszt-haba-fifikusz-nyitokep

Rendkívül sokoldalúan használható képességfejlesztő, konstruáló játék, amelyet a gyártó 1-2 éves kortól ajánl. Tanácsaink alapján babákkal is hasznos játék, másfelől a nehezített módozatokban bizony az iskolások képességeit is vidáman próbára teheti.

Oldalak